Ср
24/04/2024
1:35:25
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Про шкільну форму ...

[ Результати · Архів опитувань]
Всього відповідей: 221
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство
Департамент
Васильківський РМК
КОІПОПК
Український ЦОЯО
Київський РЦОЯО
Інститут ІТ
Біологічний сайт
Педагогічна преса
Інтелект України
School Champion
Путрівський НВК
Головна » 2015 » Січень » 26 » Відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з футзалу присвячена Дню Соборності України
1:28:33
Відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з футзалу присвячена Дню Соборності України

   24 січня 2015 року у спортивному залі Путрівського НВК відбулася відкрита першість Васильківської районної ДЮСШ з футзалу, присвячена Дню Соборності України. Змагання проходили під патронатом Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та за підтримки спортивного клубу "Штурм" (голова СК Дадашов Р.Е ). У змаганнях взяли участь сім команд.

   На параді відкриття змагань після підняття прапору України  учасників і гостей змагань вітали: виконуючий обов’язки голови Васильківської  районної державної адміністрації Червенко Є.М., начальник відділу освіти Васильківської РДА Гейко І.М.,член виконкому Київського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Непосєдов А.Ю., директор Васильківської районної ДЮСШ Нехта В.В.,завідуючий сектором молоді та спорту РДА Терещенко В.В., голова  Васильківської районної організації «Просвіта» Ковальчук Л.Ю. - які розповіли про всенародне свято - День Cоборності України та побажали успіхів у спорті юним футболістам.           

   Слова вітання діти почули від почесного гостя змагань - видатного українського спортивного журналіста і телекоментатора , який все своє життя присвятив популяризації фізичної культури і спорту Щербачова Валентина Васильовича . Він розповів дітям про футбольні матчі, які він організовував і проводив в Гімалаях та на Південному полюсі. 

   Змагання  в двох групах проходили по коловій системі.  Ці ігри мали визначити місця команд в кожній із груп . Перше і друге місце в групах давало змогу командам поборотися за медалі. Відзначився професійною грою та майстерністю учень 7 класу Савріцький Дмитро. 

   Після закінчення турніру на параді закриття та нагородження директор  Васильківської  районної  ДЮСШ  Нехта В.В. ,член виконкому Київського обласного відділення НОК України Непоседов А.Ю., начальник відділу освіти Гейко І.М.,голова Васильківської районної федерації футболу Матушевич Л.В.  нагородили переможців і призерів змагань кубками, грамотами і медалями та побажали успіхів юним спортсменам .

   Директор Васильківської районної ДЮСШ Нехта В.В. пообіцяв учням Путрівського НВК з 1 вересня 2015 р. тренера з футболу.

Переглядів: 507 | Додав: AlexEngineer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: