Пт
19/04/2024
11:56:20
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Про шкільну форму ...

[ Результати · Архів опитувань]
Всього відповідей: 221
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Міністерство
Департамент
Васильківський РМК
КОІПОПК
Український ЦОЯО
Київський РЦОЯО
Інститут ІТ
Біологічний сайт
Педагогічна преса
Інтелект України
School Champion
Путрівський НВК
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Свято квітів
7:22:16
Свято квітів

   Сьогодні в Путрівському НВК відбулося свято квітів. В класах та коридорах відчувався чаруючий аромат осінніх квітів. А в холі, на першому поверсі, учні  виставили свої справжнісінькі шедеври – композиції зроблені  з квітів та природних матеріалів. Це було неперевершено.

     Учні 1-а класу за допомогою батьків створили дві композиції на теми: «Україна Незалежна» та «Аліса в країні Чудес». Наймолодші учасники свята представили свою роботу піснею та казковою сценкою. Також потрібно відмітити, що всі використані квіти на святі  в цьому класі, будуть висаджувати на клумби навчального закладу.  

   Учні 1-б класу під керівництвом  класного керівника представили цікаву роботу на тему «Родючість нашої країни».

   Учні 1-в класу хором розповідали про символіку нашої держави та її природні дари. 2-а просто покорив усіх глядачів, представляючи свою композицію піснею про Україну. Сама композиція  складалася з декількох частин: «Перемога на Євробаченні», « 25 річчя Незалежності  України» та «Аліса в країні Чудес».

   2-б та 2-в класи теж були винахідливими та творчими. Їхні композиції зайняли гідне місце на святі. Вони показали усе багате різноманіття нашої Батьківщини.

   Дуже гарно та змістовно представляли на святі свої роботи учні третіх класів. В їхньому виконанні звучали вірші та балади про рідний край.

   Четвертий клас представляв свою композицію піснею, їхня композиція привернула увагу глядачів своєю різноманітністю: тут тобі і краса України і багате домашніми тваринами село.

   Старша школа показала високий художній смак та креатив. Учні 5 класу представили незвичайні композиції «Неймовірне десь поруч» за мотивами казки Аліса в країні чудес, «Моя Україна – чарівна Земля» та «Євробачення». Шості класи відрізнилися своєю винахідливістю та виготовили абсолютно неповторні квіткові композиції. Серед яких велике зображення України. Учні сьомого класу представили  портрет України - жінки з розпущеним волоссям  із пелюстків та композиції на тему «Аліса в країні Чудес». Дуже цікавими та креативними були композиції восьмикласників. Тут і шахова дошка з шаховою королевою, яка запрошує почаювати і Україна - рідний край. Звісно ж не залишились без похвали  глядачів   і   роботи та представлення дев’ятикласників. Вони читали свої вірші присвячені Україні та своїми композиціями показали багатство нашої  України.

   Усі учасники заслуговують на теплі слова подяки. Молодці, діти!

   Щира подяка усім батькам, які прийняли активну участь  в проведенні  та організації свята квітів у нашому закладі, висловлюється адміністрацією Путрівського НВК та вчителями. Творчої наснаги усім, адже навчальний рік тільки розпочався і на нас ще чекає багато різноманітних шкільних свят.

Переглядів: 741 | Додав: DIMON4IK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: